Cautare

217 de rezultate pentru "cereal bio" (2.50 secunde)
Nici frunza Elenei Udrea nu-i de lepadat la asa ecologeala zdravana. Placinta bio e deja inclusa in meniu, acum urmeaza Branza ecologica, Flutur specie protejata si putem deschide bodega.
Dupa reducerea TVA la paine, Guvernul are in vedere reducerea TVA la legume-fructe, produse bio si, incepand cu 2015, la carne. ... Dupa aceea, pentru ca am un impact foarte mic, dar simbolistica e foarte mare, pentru produsele traditionale, pentru produsele bio.
In aceast sens, AOAR sustine acordarea unei prioritati speciale cercetarii din domeniul energetic, in special in domenii noi (pile cu hidrogen, energie solara, bio-diesel), cercetarea romaneasca putand fi un partener valoros la nivel european sau mondial.
Se cauta produsele ecologice De asemenea trebuie mentionate produsele ecologice care au poate cele mai mari sanse pe piata europeana, in primul rind pentru ca o mare suprafata de teren poate fi trecuta pentru cultura bio si, in al doilea rind, pentru ca europenii isi doresc din ce in ce mai mult produse sanatoase.
Datele care ne-au fost furnizate de catre Agentia Romana pentru Investitii Straine (ARIS), arata ca cei mai multi investitori straini s-au orientat spre industria constructoare de masini si componente auto, electronice si electrocasnice, precum si industria materialelor de constructii si producerea de bio-diesel.
• Poate fi agricultura ecologica o sansa importanta pentru Romania in contextul in care intreaga Europa se indreapta tot mai mult spre alimentele bio? ... Eu va spun ca nu este indreptare spre bio, ca urmare agricultura biologica la nivelul UE nu stiu daca depaseste 6%.
Publicul larg va putea gasi aici diferite produse de calitate: - alimente bio si traditionale: ... - detergenti si solutii bio pentru casa.
Consumatorul are si el un cuvant greu de spus, intrucat cerintele lui dicteaza producatorilor si dupa cum stim, tot mai multi dintre noi vrem sa mancam produse bio, preparate care nu ingrasa, care nu au prea multe E-uri s.a.m.d.
Romania este lider in sud-estul Europei in domeniul agriculturii ecologice, iar la nivel mondial se pozitioneaza intre primii 15 exportatori de materii prime ecologice, a declarat astazi presedintele Asociatiei Operatorilor din Agricultura Ecologica "Bio Romania", Marian Cioceanu.
Domnul Ambasador i-a sfatuit pe producatorii magiunului de prune sa ia legatura cu lanturile de produse bio si naturiste din Elvetia, care se afla in cautare de produse sanatoase, magiunul putand fi considerat ‘ciocolata din prune‘, un dulce natural si sanatos, recomandat consumului inca de la varsta de sase luni.
Esti interesat de produse naturiste, cosmetice bio, terapii complementare , psihologie si dezvoltare personala?
In afara dispozitivelor orgonice, mai puteti gasi la standul celor doi si sapunuri hand-made bio. Despre energia orgonica Au existat si exista personalitati in lumea cercetatorilor din domeniul medicinii alopate care sa analizeze conceptele medicinii energetice.
Cu un singur click te poti bucura de produse bio, echilibrate, sucuri bio, Panite crocante si alte produse care pot fi gasite accesand magazinul on line pe site ul www.nutrizziashop.com.
Acesta este motivul pentru care va avea loc ZIUA PORTILOR DESCHISE la Fabrica de Magiun Topoloveni, pe 12 septembrie, la ora 12.00, ocazie cu care cei care vor participa vor fi printre primii degustatori ai primei sarje de Magiun de Topoloveni BIO, produsa integral din prune proaspete certificate BIO.
Ne-am certificat si bio si vrem sa scoatem si uleiuri bio! Majoritatea uleiurilor noastre sunt alimentare, recomandate de medicina naturista pentru imbunatatirea organismului.
Carnea de provenienta bio Bineinteles ca sursele de carne bio sunt o alegere mai buna deoarece carnea de vita crescuta in mod natural contine o cantitate mai mica de grasime de 7-10 g/100 g fata de 14-16 g/100 g la cea hranita cu porumb.
CEL MAI BUN MEDICAMENT ESTE PREVENTIA Despre Plafar In toate cele 36 de magazine Plafar din București si tara se regasesc categorii diverse de produse, de la suplimente alimentare bio si naturale, cosmetice bio si naturale, produse de alimentatie organica, ceaiuri, pana la carti si produse de aromoterapie.
Ion Manea, directorul medical al Bio Ortoclinic (www.ortoclinic.ro, telefon 021/796.19.31 sau 0754.060.060), cea mai mare clinica de ortopedie si vertebrologie din Romania, axata pe tratamente nechirurgicale a tot ceea ce inseamna aparat locomotor, incepand de la dureri de spate pana la hernia de disc, discopatie, scolioza, spondiloza, lombosciatica, lumbago, cifoza, maladia Scheuermann, spondilolistezis si nu numai.
Ilie Rosca, sef de sectie la Bio Ortoclinic, sustine ca nu e bine sa ne dam pe pungi din plastic, ci pe sanii, asezati la orizontala, ca sa nu ne alegem cu dureri de spate. ... Ilie Rosca, sef de sectie la Bio Ortoclinic.
Ilie Rosca, specialistul Bio Ortoclinic sustine ca greutatea zapezii si miscarile necesare pentru aruncarea acesteia pot acutiza problemele si pot provoca spasme musculare greu de suportat, chiar si persoanelor sanatoase. ... Ilie Rosca, sef de sectie la Bio Ortoclinic.
google-analytics.com